E.C.B.R.O. east coast bigfoot researchers organization
#1

adidas originals

in Here is your first Forum Tue Apr 10, 2018 2:20 am
by Cliff Keppel • 3 Posts

ÿþAdidas Ultra Boost Mid blev først adidas sneakers introduceret i samarbejde med KITH sidste år, og nu ses silhuetten i en helt ny farvelægning, der forventes at debutere senere i sommer. Rettet gennem tid, modellen flaunts en tonal blå øvre som består af mesh og ruskind accenter. Sneaker er yderligere defineret af en krave manchet, der tilbyder en soklignende pasform, ud over hvide tre stripe branding på siderne og en sølvhæl tæller. Yderligere detaljer omfatter grafiske indlægssåler, håndskakningslogo på indersiden, sammen med frankrigsflagget, da det hele er klæbet oven på en ren hvid fuld længde boost sål enhed.

Forventes at frigive i ekstremt begrænsede mængder, er sneaker planlagt til at debutere på udvalgte adidas Consortium-konti fra og med juli 2017. Opad næste for adidas Dame 3 er den gamle farvevej. Udgivelse senere i denne uge annoncerede adidas officielt adidas Dame 3 Legacy.Damian Lillard har skabt en arv både på og uden for retten gennem den sejhed og beslutsomhed, som adidas sko dame Oakland gav ham. For at repræsentere de sider i hans liv, der endnu ikke er skrevet, introducerer adidas en helt hvid Legacy udgave af Dame 3 færdig med en tyggegummi ydersål. Den arv, vi forlader, er, hvad vi lever for.

adidas trækker nyt liv i deres Tubular Shadow-silhuet i foråret, da de netop adidas spezial har udgivet en ny farvelægning, der helt sikkert er et hit. Denne rørformede skygge tager den grafiske rute, da maskens øvre er blevet dækket af en grøn og brun duck camo print alle med hele med grøn ruskind, der detaljerer på den mediale side af skoen og tåen. Andre detaljer omfatter svarte accenter på ankel- og tunge / hæl branding, sort / hvid reb snørebånd og en kontrasterende hvid Tubular sål enhed. Du kan hente denne Duck Camo farveway af adidas Tubular Shadow hos udvalgte forhandlere nu for $ 110.

Det nuværende Cali vejr tigger mig til at gå udenfor og have det sjovt, adidas boost når jeg bærer et nyt par hvide sneakers. Selvom jeg ikke kan passe til dette par, skal ingen, der bærer GS-størrelser, ikke sove på dette par. Adidas EQT Support ADV GS Kalk Hvid leveres med en off-white mesh øvre, der sættes sammen med snakeskin-prægede syntetiske suede overlays, hvilket resulterer i meget luxe og premium føler. Tonale udseende opvejes derefter af Navy hits på foringen, en lille del af ydersålen, tunge mærke branding, tekstil Tre Stripes på sidepaneler og de yderligere tre striber på EVA mellemsål. Pluk disse op i dag og have det sjovt i solen (i hvert fald i såkaldt Cal) til detailprisen på 90 dollar.

Superstar. Stan Smith. Ikke det er Gazelle s vender sig til at få skåret ud behandling. Sagt at være en kvinders udgivelse, her er et godt kig på den lettilgængelige Adidas Gazelle Cutouting i en hvid læderoverflade. Skoets design har det med to lagede udskæringer, der giver skoet et geometrisk og kunstigt motiv. Åbningen tjener også som superperforation hits, hvilket betyder, at din følelse vandt t mangler nogen åndbarhed. Yderligere funktioner omfatter den prægede branding på tungen såvel som på hælfanen. Prissat på $ 99, kan damerne nu hente et par fra udvalgte forhandlere over hele verden.

adidas har allerede ændret den oprindelige Ultra Boost en adidas campus gang ved at oprette Ultra Boost Uncaged. Nu kommer en anden ændring, da vi får et første kig på adidas Ultra Boost Laceless. Denne nye adidas Ultra Boost Laceless har et ligner det samme som Ultra Boost Uncaged, da skoen leveres med samme hæltæller, fuld længde boost midsole og en kontinental gummi ydersål, men som du kan se det har en slip-on konstruktion og ingen snørebånd. Andre detaljer omfatter en adidas fan logo på tungen og en elastisk ankel krave. Ingen udgivelsesinformation er tilgængelig endnu for denne nye version af Ultra Boost, men hold dig opdateret til Kicks On Fire.

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: gardnmep
guest counter
Today were 53 (yesterday 69) guests and 2 (yesterday 2) members online.

Board Statistics
The forum has 262 topics and 276 posts.

2 members have been online today:
gardnmep, jbvauwer