E.C.B.R.O. east coast bigfoot researchers organization
#1

nike roshe run

in Here is your first Forum Tue May 08, 2018 12:57 am
by Harvey Kipling • 3 Posts

Den næste del af arven Air Max Hyperfuse linje springer faktisk nike roshe run et par beats og bevæger sig frem til 1997, da denne trackfield-inspirerede løber blev afsløret. Udgivelse i morgen hos Nike Sportwear forhandlere er Nike Air Max 97 Hyperfuse i den oprindelige Metallic Silver aka Silver Bullet farveway, men denne skippage af modeller fører os til at undre sig over, om Nike vil overveje at genvinde de andre anerkendte Air History modeller som Air 180, Air Max 93, Air Max 95, og endda Air Max 360.

I år har det været en temmelig solid en for fans af den meget generelle kategori af vævede sneakers, med Nike Flyknit-teknologien, der bærer lommelygten for den stil med en helt ny tilgang og masser af par af den oprindelige Nike Air Woven trickling ud til detailhandlere som godt. Sporting den hæklede stil til en slankere grad har været Nike Air Footscape Vævet Chukka Motion, en mundfuld af en sneaker, der er blevet set (se hvad vi gjorde der?) Igen her i sit dæmpede leopard look. Klik igennem for at tjekke Nike Air Footscape Woven Chukka Motion Monotone Leopard og hold nike spiridon dig indstillet for at se om de gør det til amerikanske kyster. Eller hvis du er herovre, vil mita ud i Japan bære da.

Jordan Brand vil rehash originalen Vær sand til din skoleindsamling med sit eget sæt Dunk-inspirerede Air Jordan 1 Phats denne forår 2013-sæson. Vi har allerede vist dig Georgetown-afbetalingen, men tjek denne syge Marquette-version, der uden spørgsmål ligner en af nike air max 90 de oprindelige skoler i Nike's Be True Capsule; For ikke at forvirre Marquette med den tilsvarende farvede Navy / Yellow Michigan, vil disse Marquette-ledd fungere som deres før-spil-casual muligheder, før de rammer hårdttræet med Jordan Performance-fodtøj. Et par flere skud nedenfor, så tag et kig og hold dig opdateret for flere af Jordan Brand Spring 2013 udgivelser.

Nike har kun for nylig fået fat i NFL outfitting rettighederne, men deres gridiron vision strækkede tilbage til de originale dage af mærket. I 1970'erne var den ene af de første Nike sko (simpelthen kaldet The Nike en græs- / græsesko), som banede vejen for Astrograbber og Shark i samme årti. I 80'erne kom et stærkere fokus på træning med lufttrainer 1, træner SC og feltgeneral, nike shoes og i 90'erne blev Nike superstilet med turfklassikere som Zoom Turf (Barry Sanders-leddene) og luften Veer.With Nike og pigskin er sådan et trendy emne i det sidste, lad os tage et kig tilbage på en af Nike s mest bemærkelsesværdige fodboldsko Nike Shark 1988; dette højkvalitets design har en stilfuld overflade, der lignede en basketballsko, men udgjorde den turf-klare ydersål, en shark med detaljer på ydersiden og en slank græs og kridtlinie indersål, noget du ikke kan se meget af i den æra af fodtøj design.

To af de mest kendte detailhandlere af vores generation er samlet i et eksklusivt partnerskab, der har til formål at bringe et valg af Finish Line fodtøj til 450 Macy s-steder og online. Hver af disse placeringer vil blive åbnet inde i Macy s varehuse, men vil blive drevet af Finish Line. I årtier har Macy s allerede gennemført sit eget udvalg af atletisk fodtøj fra Nike, adidas, Reebok og flere andre mærker, men det er aldrig blevet betragtet som en værdifuld kilde til sneakerhead. Dette partnerskab skifter til Macy s kultur fra din bedstefar s sneaker stedet til en legit sneaker kilde? Du kan forvente Finish Line pop-ups for at begynde at åbne denne forår 2013-sæson og fuldføre transplantationen ved efteråret 2014; mindre licenser gebyrer, Finish Line projekter årlige salg for at stige med $ 250-350 millioner også.

Fra de fjerntliggende bjerge i Nagano kommer Japan en frisk ny inspiration til Fall / Winter 2012 Collection af Nike Gyakusou Running Collection; den seneste kapsel i denne forbedrede samling fokuserer på refleksion, meditation og udøvelse af den gamle kunst af ninjutsu, med de fire løbere af nike sneakers Time Gira, der fungerer som skibene for denne fokusering. Ved siden af den fremragende beklædning hænger Undercover x Nike Gyakusou ind på Nike Lunar Speed Lite + JP og Free Run V3; to farveveje i Speed Lite og fire farvebaner i Free Run V3 er tydeligt farvet i årstidens farver med skarpe blåtoner, woodsy maroon og en mossy grøn. Et detaljeret galleri af hele Undercover x Nike Gyakusou Fall / Winter 2012 Fodtøj ligger lige foran, så tag et kig på at holde øje med udgivelsesoplysninger, da disse vil ramme udvalgte NSW-forhandlere globalt snart.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Luther Dunlop
guest counter
Today were 49 (yesterday 57) guests online.

Board Statistics
The forum has 212 topics and 223 posts.

0 members have been online today: