E.C.B.R.O. east coast bigfoot researchers organization
#1

adidas nmd dame

in ECBRO UPDATES Thu Jun 07, 2018 3:19 am
by Wallis Coverdale • 3 Posts

Vi har lige fået ordet, at den solgte adidas adidas nmd dame Yeezy 350 Cleat ikke ender i forretningerne som vi oprindeligt troede det gjorde. Mens billedet ovenfor er legit og adidas x Yeezy cleat blev fundet hos adidas outlet, var det kun et par klammer, der faktisk blev returneret af en kunde. Så for at du kunne finde disse på din lokale stikkontakt, måtte du være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Hvad er den skøreste / mest hyped frigivelse du nogensinde har fundet på et stikkontakt? Lad os vide i kommentarerne nedenfor. Adidas fortsætter med at give os ny farveway af den slanke adidas EQT Support ADV, da vi nu kigger på et af de nyeste par, der begynder at komme frem til detailhandlerne.

Dækket i Royal Blue fra top til tå, adidas EQT Support ADV har en øvre luftmask og er bygget med en behagelig soklignende pasform og ankelstøtte. Andre detaljer omfatter syntetiske adidas ultra boost triple black overlejringer, støbte øjenlåg, en ankel støtterem og en EVA ydersål. Denne tonale Royal Blue farveløsning er nu ude hos udvalgte adidas forhandlere for $ 110.Derrick Rose og New York Knicks mistede deres sæsonåbner i går aftes til Cleveland Cavaliers, men jeg må indrømme, at der var tider hvor Rose lignede adidas tubular MVP-typen Rose fra et par år tilbage.

Selv efter alle de skader han har gennemgået, er han stadig en af de mest eksplosive spillere på den åbne domstol. Hvis du får en chance for at se ham spille i år, vil du finde adidas D Rose 7 på hans fødder. Up næste for modellen er adidas D Rose 7 Halloween. Denne Halloween-tema version har skoen kommet i en Tech Steel blå Primeknit vævet øvre, der resulterer i en flot, cool tonal finish på skoen. Den øvre kommer også med beskyttende overlejringer, der har et flamme-løgnemønster lavet i forskellige nuancer af Blå. adidas eqt Hits of White kan ses på branding, Three Stripes og selvfølgelig Boost udstyret eneste enhed.

Med den tredobbelte hvide, blå og bourgognefarvefarve, der allerede er indført, er den nye adidas Ultra Boost 3.0 afsløret i endnu en finish, denne gang består af Olive. Denne 3. generation af silhuetten bevarer i det væsentlige sin underskrift design etos intakt, selv om det med små forbedringer. Den øverste flaunts en ribbet-lignende Primeknit konstruktion med oliven striber efter hele, mens det forstærkende bur system er gengivet i en gennemskinnelig makeover. En sort hæl tæller supplerer yderligere temaet, da det hele hviler på toppen af en skarp hvidstødsål enhed for at afslutte sit design.

En udgivelsesdato for dette par er ikke blevet annonceret endnu, men hold dig indstillet på KicksOnFire for flere opdateringer. Tidligere i denne måned blev det rapporteret, at New York Knicks videre Kristaps Porzingis ville forlade Nike og tilslutte holdet til adidas.Well idag blev offentliggjort og detaljer om hans aftale blev udgivet. Aftalen vil betale Porzingis 21, mellem $ 3 millioner og $ 6 millioner årligt, afhængigt af incitament bonuser mødt. Det er den mest lukrative sko aftale, der er underskrevet af en europæisk spiller til dato. "Jeg er glad for at være her, og det adidas cloudfoam følte mig bare rigtigt at være med adidas.

En ny uge betyder et nyt par brugerdefinerede klip til Denver Broncos linebacker Von Miller. Efter at have slået ud Bush Viper-inspirerede klamre mod opladere i sidste uge, vil Miller bære disse Freak Show-tilpassede adidas cleats i dag inspireret af Halloween-ferien. Den egentlige design inspiration kommer fra gamle skole rejser freak viser, der fremhævede de naturlige vidundere i verden. Paneler repræsenterer traditionelle cirkus telt, cirkus signage hypnotisme, stærk mand outfit leopard print og Alive og Bizarre grafik.Miller vil lacing disse op for pregame opvarmning på mandag nat fodbold i aften mod Houston Texans.

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: gardnmep
guest counter
Today were 50 (yesterday 69) guests and 2 (yesterday 2) members online.

Board Statistics
The forum has 262 topics and 276 posts.

2 members have been online today:
gardnmep, jbvauwer